Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » (FONTOS) Mit kell abban az...

(FONTOS) Mit kell abban az esetben csinálni ha a tanár nem ír vissza az e-mailemre, és a jegyem mulik rajta?

Figyelt kérdés

Arrol lenne szo, h tartottam egy kiselőadást 1 tantárgybol a tanár megadta a megajánlott ötöst. azt mondta a vizsgát ugyanugy fel kell vennem. A vizsga idöszak dec12tötl kezdödött nálunk, és a tanár 1éhete rakta fel az idöpontot dec 30ra 4töl 5ig,és nincs több idöpont és nekem ez nem jo mert elutazok elözö nap, irtam neki mailt h akkor mikor irja alá a lapom,mert azt mondta csak akkor kapom meg az ötöst ha aláiratom,erre fel nem kaptam választ..

elöre is köszi a választ

2009. dec. 19. 12:32
 1/1 anonim válasza:
Próbáld meg telefonon elérni, és egyeztess vele egy másik időpontot.
2009. dec. 19. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!