Van, aki már megkapta a középiskolai levelet, hogy felvették-e, vagy sem?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ápr. 25-ig kell megjönni, csak kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan iskola, ahol már postázták?2014. márc. 31. 18:46
1/7 anonim válasza:
A levelek postázását tizennyolcadikán kezdik el, úgyhogy nem hiszem, hogy megkapta volna valaki. Bár ki tudja.. Nyolcadikától kezdik el feltenni a véglegeseket, csak utána szoktak levelet küldeni. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igazán hasznos volt az infó... ;)
2014. márc. 31. 19:28
3/7 anonim válasza:
Elvileg lehetetlen, ugyanis nem az iskola dönt a felvételről, hanem Győrben egy számítógép. Még az a határidő sem járt le, hogy az iskolák felvigyék a központi rendszerbe a tanulók sorrendjét. (Jövő hét kedd)
4/7 anonim válasza:
Nem :/ de már nem kell sokat várni :)
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, bár az ideiglenes ranglista alapján is tuti bent vagyok, de mégiscsak jobb a hivatalos levelet a kezemben tartani :)
2014. ápr. 3. 10:17
6/7 anonim válasza:
Kérdező: és azt honnan tudja az iskola, hogy nem másik intézményt jelöltél meg előttük? Elvileg nem tudhatja...
7/7 A kérdező kommentje:
Amit első helyen jelöltem meg, ott tuti bent vagyok. Szóval arra várok, hogy a hivatalos levél megjöjjön.
2014. ápr. 3. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!