Nektek milyen volt a gimiben az első nap?
Figyelt kérdés
Én szeptemberben leszek kilecedikes és már most tartok attól milyen lesz egy új közösségben. Nektek milyen volt az első benyomás?
És milyen volt otthagyni az általános sulit?
2014. márc. 29. 16:29
1/4 anonim válasza:
Mindenki úgy túllihegi ezt az egészet. Nem volt semmi extra, volt előtte már gólyatábor és gólyakirándulás is, de hamar összeszoktunk.
2/4 anonim válasza:
Én is féltem tőle kicsit, de nekem könnyebbség volt hogy egy osztályba kerültem egy meglévő már általános iskolás osztálytársammal. így az első héten vele voltam, nagy biztonságot jelentett. Én nem vagyok nagy beszédes hírében, válaszolok ha kell, de ha olyan nem mindig szólok. De végül kialakultak a körök, mindössze 4 fiú van az osztályban, 26 lány mellett. A fiúk hála a jó égnek normálisak, nem fellengzősek, szóval megnyugodtam. Az általános iskola az elején hiányzott de hamar túlléptem rajta, itt is nagyon jó közösség kovácsolódott össze. Persze sajnos vannak és voltak zűrök, komoly problémák, de a jó osztályfőnök jóvoltából hamar rendeződtek. Most már 10.-es vagyok, sajnos csökkent a létszám, 4 fiú maradt a lányok közül buktak meg. Jövőre is megint csak fogyni fogunk, nagyon leromlott az átlag. Ez a tipikus nem törődöm stílus kezd eluralkodni rajtuk, nem foglalkoznak semmivel sem, csak a smink, a pasik, barátnők!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! De jöhetnek még történetek! :)
2014. ápr. 8. 14:48
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, aktuális-e még, de itt az én első napom: szóval, az általánost nagyon nem szerettem, és mivel sikerült bekerülnöm álmaim iskolájába, nagyon vártam, hogy ott kezdhessek, de mivel nem ismertem onnan senkit, eléggé izgultam is. Szerencsére elég jófejek voltak már az első nap is, igaz voltak csomóan akik ismerték már egymást, ők klikkesedtek is rendesen, de nekem valahogy sikerült kifognom olyanokat akik szintén olyan szituban voltak, mint én. Elég jól eldumálgattunk de azért voltak még kínos szünetek, de ez a későbbiekben mindenkinél elmúlik :) Az osztályfőnökeim is jófejek voltak, kettőt kaptunk, rendesek voltak, és figyelmesek már az első nap is. Az épület meg egyszerűen szuper, úgyhogy én jobban éreztem magamat első nap mint hittem volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!