Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mire kezdjek gyakorolni/tanuln...

Mire kezdjek gyakorolni/tanulni, ha jövőre mérnökinformatikus akarok lenni?

Figyelt kérdés

Valószínűleg bekerülök valamelyik egyetemre, hisz van elég sok pontom, de nagyon rég foglalkoztam komolyabban pl. matekkal vagy fizikával. Mérnökinformatikán tudom, hogy mindkettő elég fontos, kezdjek el már most itthon tanulni, vagy majd ott megtanítanak mindent?

Illetve ha itthon elkezdek tanulni, akkor a tantárgyak melyik része a fontos, melyik a kevésbé? Nézzem át az egész tankönyvet?

2014. márc. 27. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Fizika: elekronika meg még több elektronika

Matek: Valószìnűségszámìtástól integrálásig mindent

Info: programozás c(+[+]) ban

2014. márc. 27. 20:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Kösz a választ, még egy kérdésem lenne: nemrég Java-t kezdtem el tanulni, elég nehézkesen megy, ha ez mellé még elkezdek C++-t tanulni az nagyon összezavarna?

Korábban C++-t már suliban is tanultam, persze csak elég alap szinten, de legalább ha ránézek egy kódra akkor nagyjából ki tudom találni mit is csinál az a program.

2014. márc. 29. 20:22
 3/3 anonim válasza:

Hát, a kérdésed alapjá úgy érzem, hogy te se azt fogod tanulni, amire gondolsz..de majd rájössz :D

Analízis, számelmélet, digitális technika, programozás (sima c nyelven), villamosságtan (fizika1), algoritmusok ezek kb. Az első félévben lesznek.

Másodiktól lesz elektronika, fizika2, programozás (C#, .net, LabWie)

És egyre nehezebb tárgyak. Pl. Volt nekem olyan is, hogy 3 napunk volt megtanulni a zh-ra 90 A4-es lapnyi anyagot...

Ez a pte-n van.

2014. márc. 30. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!