Orvosi Egyetem: Ponthatárok változása?
Imádkozzon ki ki a maga istenéhez, hogy emelkedjenek a ponthatárok... mert a jelenlegi helyzet elég siralmas.
Egyébként azért vettek fel olyan sok embert, mert összeomlás szélén áll az egészségügy, és kell a rabszolga a kórházakba. Titeket pedig már röghöz tudnak kötni.
Egyébként emelkedés várható, hiszen nektek sokkal több időtök volt felkészülni az emelt bioszra, és az emelt kémiára/fizikára.
Ezt a röghöz kötést ugye te sem gondolod komolyan...? :) Pont minket nem tudnak röghöz kötni, mivel egy orvos annyit keres külföldön, hogy nevetve vissza tudja fizetni a végzést követő 10-20 éven belül a képzés költségét.
Egyébként a helyzet valóban siralmas, mélyrekordot döntöttek a statisztikák az egyes intézeteknél (SOTE).
Tényleg mélyrekordot döntöttek a SOTE-n? Pedig ott volt a legkisebb a ponthatáresés, asszem, olyan 10 pont körüli. Mivel 3 emelttel van olyan nehét négyszázhuszonakárhány pontot összehozni, mint egy emelttel, egy középpel 430 körülit, azt gindoltam, ott hasonló képességűek kerültek be.
A kérdére válaszolva: a ponthatárokat sose lehet előre megjósolni, eddig csak az jött be, hogy csökkenő tendenciát mutatnak (igaz, a tavalyi esés nagyon váratlan volt, és valahogy nem akarom elhinni a további csökkenést.) Szerintem marad ekörül, talán emelkedik, drasztikus változásra nem számítanék. De sohasem lehet tudni, mindig az adott évfolyam teljesítményétől függ, bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!