Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » El szeretnék jönni a mostani...

El szeretnék jönni a mostani általános iskolámból hogy megy ez?

Figyelt kérdés
odáig tudom hogy ki kell iratkoznom aztán meg be egy másikba de szülő nélkül szeretném ezt az egészet. megoldható így? mit kell tennem?

2014. márc. 25. 13:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi tavaly váltottunk sulit a fiamnak félévkor. El kellett menni a másik suliba (előtte telefonon felhívtam az igazgató-helyettest, elmondtam, hogy mit szeretnénk, ő pedig megmondta, hogy mi a teendő), itt volt 3 nap próbanap, s utána mondták meg, hogy átveszik-e? Nekem is ott kellett lennem, mint szülői, velem is beszélt az igazgató-helyettes és az igazgató is. Ebből gondolom, hogy szülő nélkül ez nem fog menni...

2014. márc. 25. 14:04
 2/9 A kérdező kommentje:
én a lekhelyem településén belüli iskolába szeretnék menni. ezért gondoltam hogy nem feltétlenül kell szülő mivel úgy tudom kötelesek felvenni ide...
2014. márc. 25. 14:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, megkérdezhetném, hogy miért nem szeretnéd, hogy a szüleid veled menjenek?

Én továbbra is azt állítom, hogy biztos kell a szülő hozzá, mert kiskorú vagy még...még akkor is, ha körzetis suliba mennél, ahová kötelező, hogy felvegyenek.

2014. márc. 25. 15:48
 4/9 A kérdező kommentje:
szüleim nem akarják hogy elmenjek, de én nagyon... sok tanárnál feketebárányként vagyok beállítva(mint az iskola legrosszabb gyereke) és félek hogy ha nem mennék el magamtól akkor évvégén már nem itt írnám a kompetenciát.
2014. márc. 25. 20:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Szülő nélkül nem lehet elintézni mert kiskorú vagy. Győzd meg a szüleidet!
2014. márc. 26. 07:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindenképpen beszéld meg a szüleiddel. Nekem mikor a fiam mondta, hogy mi van, nem gondolkoztam azon, hogy legyen-e suli váltás...szerintem a problémádat a szüleid is megértik majd.

Amúgy hányadikos vagy?

2014. márc. 26. 08:46
 7/9 A kérdező kommentje:
hát akkor meg kell tanulnom normálisan viselkedni.... amúgy nyolcadikos vagyok
2014. márc. 26. 15:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

...ha nyolcadikos vagy, akkor ezt a 2-2,5 hónapot még húzd ki valahogy...aztán úgyis "új élet" kezdődik.

Sok sikert :)!

2014. márc. 27. 09:01
 9/9 anonim válasza:
Beszéld meg a szüleiddel mert ez így nem fog menni!Mondd el nekik, hogy miért lenne fontos a suliváltás Neked!Hajrá!
2014. ápr. 10. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!