El szeretnék jönni a mostani általános iskolámból hogy megy ez?
Szia!
Mi tavaly váltottunk sulit a fiamnak félévkor. El kellett menni a másik suliba (előtte telefonon felhívtam az igazgató-helyettest, elmondtam, hogy mit szeretnénk, ő pedig megmondta, hogy mi a teendő), itt volt 3 nap próbanap, s utána mondták meg, hogy átveszik-e? Nekem is ott kellett lennem, mint szülői, velem is beszélt az igazgató-helyettes és az igazgató is. Ebből gondolom, hogy szülő nélkül ez nem fog menni...
Bocsi, megkérdezhetném, hogy miért nem szeretnéd, hogy a szüleid veled menjenek?
Én továbbra is azt állítom, hogy biztos kell a szülő hozzá, mert kiskorú vagy még...még akkor is, ha körzetis suliba mennél, ahová kötelező, hogy felvegyenek.
Szia!
Mindenképpen beszéld meg a szüleiddel. Nekem mikor a fiam mondta, hogy mi van, nem gondolkoztam azon, hogy legyen-e suli váltás...szerintem a problémádat a szüleid is megértik majd.
Amúgy hányadikos vagy?
Szia!
...ha nyolcadikos vagy, akkor ezt a 2-2,5 hónapot még húzd ki valahogy...aztán úgyis "új élet" kezdődik.
Sok sikert :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!