Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyi a valószínűsége, hogy...

Mennyi a valószínűsége, hogy eltörlik a hallgatói szerződést?

Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 09:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Miert kene eltorolni?
2014. márc. 25. 09:36
 2/15 anonim ***** válasza:
Elég kevés.
2014. márc. 25. 09:37
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

de van rá esély, csak ezek nem gyors folyamatok sajnos.

ha netán a bal kerül hatalomra, ők meg nyilván nem 1 nap alatt fognak áttolni 25 törvényt, szal elméletileg tervben van náluk ez is, csak kérdés az idő ...

2014. márc. 25. 10:49
 4/15 anonim ***** válasza:
ja, csak mivel mindenki birka, úgysem lesz kormányváltás, szóval a válasz inkább az, hogy zéró az esély.
2014. márc. 25. 11:27
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat..)

Még jöhetnek válaszok, hogy ti hogyan gondoljátok.

2014. márc. 25. 12:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Most meg fogtok ölni, de szerintem jó dolog. Ha már az állam beléd fektet egy kis pénzt akkor simán elvárható, hogy ezt valahogy visszaadd (jelen esetben itthon kell dolgozni) Ha meg kimész úgy is annyit keresel, hogy vissza tudod fizetni. Hol itt a probléma? Ez egy olyan hitel ami nem kamatozik és még van olyan opció is, hogy vissza se kell fizetned.

Amúgy van olyan ország ahol még ennyire sincs "ingyen" a tanulás.

2014. márc. 25. 15:03
 7/15 A kérdező kommentje:

Hm,mindenki azzal jön,hogy külföldi munka.:D

Spec. én nem kívánok külföldre menni, de ha meg kicsúszok az időből...

2014. márc. 25. 15:20
 8/15 anonim ***** válasza:
Azért illene nem kicsúszni az időből. Szerintem korrekt az az időintervallum, amit még megenged a szerződés.
2014. márc. 25. 15:22
 9/15 A kérdező kommentje:

Még nem csúsztam,de vannak húzós tantárgyak...

És szerintem nemcsak tanulás kell,hanem szerencse is.

És ott a nyelvvizsga is...gondolom annak is másfélszeres időben kell meglennie,nem hagynak még pl. 2 évet,hogy megszerezd(ez csak példa volt)...

2014. márc. 25. 15:29
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A nyelvvizsga, hogy jön ide? Záróviszgézhatsz nélküle, sőt, igazolást is kaphatsz arról, hogy megvan mindened, csak nem kapod meg a diplomádat, mert nincs nyelvvizsgád. Semmi nem vonnak le az állami félévekből.
2014. márc. 25. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!