Ilyen szakdoga konzulenssel, hogy írjam meg?
A konzulensemnek folyamatosan küldöm a már megírt részeket, de semmit nem reagál vissza rá. Nem csak nekem, a többi szakdolgozójának sem.
Ennek tényleg így kellene működnie? Nekem valamiért az a kép van a fejemben, hogy átolvassa, és megírja mi nem jó, mit írják át, mivel egészítsem ki stb... De ez semmit nem csinál. Félek, hogy emiatt nem fogják majd elfogadni, mert nem találják megfelelőnek.
Most ebben a félévben a gyakorlatomat töltöm és emiatt még személyesen se tudok vele konzultálni, mert ahhoz gyakorlatról kellene hiányozni, amit nem lehet, plusz rengeteg idő az utazás. De am e-mailekre nem reagál. A legutóbbi személyes konzultációnk alkalmával azt mondta, hogy elolvassa az eddig megírt részt, hogy majd ír, hogy milyen, de ez már régen volt, és semmi válasz.
Nagyon nem akarok emiatt csúszni, ha nem fogadják el, konzulenst pedig nem válthatok :(
De nekem meg ő mondta, hogy küldjem, ami kész, és majd javítja, de minek mondd ilyet ha nem is csinál semmit.
Nálad akkor már el sem olvassa így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!