Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az iskola megtilthatja ezért...

Az iskola megtilthatja ezért hogy érettségizzek ott?

Figyelt kérdés

tavaly leérettségiztem, nem tanulok tovább, ezért most javító érettségizek. elmentem a suliba kifizettem a két tantargyat, az infó tanár azt mondta mennyek be a kis érettségit megírni. nem mentem mert dolgoztam.

kérdésem az, hogy miután már nem tanulok, csak érettségizni megyek oda, amit kifizettem ott, mondhatják azt majusba hogy nem érettségizhetek?

2014. márc. 23. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha elfogadták a jelentkezésedet, akkor nem mondhatják. Miért? Mondtak valami ilyesmit?

Egyébként menjek, nem mennyek.

2014. márc. 23. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Elég rossz a hozzáállásod... a tanár csak neked akart jót, és neki ebből semmilyen anyagi haszna nem származik, hogy neked segít a felkészülésben.

De emiatt nem fogják megtiltani az érettségit. A helyesírásod viszont borzasztó.

2014. márc. 23. 10:49
 3/5 A kérdező kommentje:
k*rvára nem a arra voltam kíváncsi, hogy szerinted milyen a a helyesírásom vagy mit gondolsz a hozzáállásomról. ahhoz nekem nem kell tanár, hogy megoldókulcsból le ellenőrizze az érettségi feladatot.
2014. márc. 23. 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
És még primitív is vagy.
2014. márc. 23. 11:01
 5/5 A kérdező kommentje:

te bizonyára mr értelmiség vagy, hogy itt próbálod osztani az észt.

szevasz!

2014. márc. 23. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!