Egyetemi írásbeli vizsgára kiöltözve kell menni?
Figyelt kérdés
Úgyis leszünk bent vagy kétszázan, figyeli azt bárki is?2009. dec. 16. 16:31
1/9 anonim válasza:
Szerintem egyetemtől függ. Nálunk csak a szóbelire kell kiöltözni.
2/9 A kérdező kommentje:
ELTE
ha ez változtat valamin:)
azért köszi!
2009. dec. 16. 16:41
3/9 anonim válasza:
Írásbelire nem hiszem,d e kérdezz meg egy felsőbbévest. Szóbelire biztosan ki kell öltözni.
4/9 anonim válasza:
Írásbelire nem kell kiöltözni. Általában. Amúgy ha nagyon nem tudod, akkor vegyél fel olyat, ami nem túl ünnepélyes, de nem túl slampos. :)
5/9 anonim válasza:
ha 200an lesztek akkor nem hiszem h ki kell, de azért ne szakadt csöves ruhában menj.
ha 10en mennétek,azt mondanám,öltözz ki, de tényleg jobban jársz,ha megkérdezel egy felsőbbévest.
6/9 anonim válasza:
ELTE-re jártam 9 évig (több szakra). Nem kell kiöltözni sem írásbelire, sem szóbelire. Utóbbira azért ne farmerben menj, de egy normális nadrág/szoknya és egy szebb pulcsi tökéletesen megfelel. Néhány tanácstalan elsőévest leszámítva soha senkit nem láttam fehér blúz-fekete szoknya, öltöny stb. összeállításban.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Főleg az utolsót;) Akkor nem öltözik ki:)
2009. dec. 16. 20:52
8/9 A kérdező kommentje:
Ja, és ha már ELTEs voltál, azt nem tudod, hogy mennyibe kerül egy ELTEs pulcsi? És hol lehet megvenni? Valahol azt olvastam, hogy a Questora irodában és 3500 ez igaz? Vagy a HÖK irodában is lehet?:) Köszi!!
2009. dec. 16. 21:27
9/9 anonim válasza:
heló
én is az eltére járok, írásbelire abszolút mindegy miben mész, szóbelire ajánlott kiöltözni, de nem kell eltúlozni, ahogy elöttem is elmondták már.
én a ttk-ra járok, és pulcsit nálunk a lágymányoson az északi épületben a jegyzetboltban lehet kapni, többi karnál nem tudom, ez viszont tutaj.
sok sikert a vizsgákhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!