Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 5évfolyamos kéttannyelvű...

5évfolyamos kéttannyelvű oktatáson vagyok kilencedikes. Át lehet e menni másik gimnáziumba újrakezdeni az egészet?

Figyelt kérdés
Olaszra jöttem,de át szeretnék menni másik suliba és másik nyelvet tanulni.Lehetséges ez? Mert akkor 1évet halasztanék,és 21évesen végeznék...

2014. márc. 21. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Négyosztályosba mennél át?
2014. márc. 21. 20:32
 2/9 A kérdező kommentje:
nem.kéttannyelvűre ott a másik gimibe csak más nyelvvel elkezdeni
2014. márc. 21. 21:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nem buktál meg, nem bukdácsolsz vagy hiányzol rengeteget, akkor nem ismételhetsz ok nélkül évet. Az oktatás pénzbe kerül, az állam nem szórja a pénzt. Négyosztályosba átmehetsz másik nyelvet tanulni.
2014. márc. 21. 21:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább négyosztályosba van esélyed
2014. márc. 22. 11:54
 5/9 anonim ***** válasza:
De 4 osztályosba halasztana,nem?
2014. márc. 23. 17:07
 6/9 A kérdező kommentje:
épp ezaz hogy csak 5évfolyamosra tudnék,mivel a kéttannyelvűbe az első év nem számít csak a nyelv tanulása..és ha 5évesre mennék akkor halasztanék egy évet. akkor nincs esélyem?:( nem fogom kibírni itt.
2014. márc. 24. 16:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Más 5 éves kéttannyelvű nincs a városban?
2014. márc. 24. 17:54
 8/9 A kérdező kommentje:
olaszból nincs, csak franciavagy spanyol
2014. márc. 27. 09:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt írtad,idézem:"de át szeretnék menni másik suliba és másik nyelvet tanulni."Tehát akkor mehetnél valamelyikbe,csal akkor ugye halasztás...de szerintem most anélkül nem fogod megúszni...jól meg kell gondolni,hova akarsz menni..
2014. márc. 27. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!