Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Így el tudom végezni? (mérnöki...

Így el tudom végezni? (mérnökinformatika)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy így utolsó évben döntöttem el, hogy mérnökinformatikára jelentkezek.

Viszont nem tudok programozni és különösebben nem értek a számítógépekhez sem. A programozást tudtommal jól megtanítják az egyetemen az alapoktól és sok gyakorlással úgy vélem azért az még teljesíthető. Viszont az zavar, hogy mindenki, aki ugyanoda jelentkezett ahova én (BME-VIK) vagy tud programozni vagy pedig jól ért a számítógépekhez és az elektromossághoz.

Így kicsit elbizonytalanodtam, hogy bármennyit is gyakorolok majd meg tanulok, nem tudom elvégezni az egyetemet. (pl nem értem meg az anyagot, vagy elrontok valamit...stb)

Nektek erről mi a véleményetek?

2014. márc. 16. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha az emeltmatekot kened-vágod akkor lesz időd programozást gyakorolni. Ha mindkettőt egyszerre kell tanulni, akkor orbitális ugrás lesz a gimihez képest, ezt már legtöbben nem is bírják.
2014. márc. 16. 18:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát emelt szintem tanulom és tudom is (már amit mi tanultunk és amennyire ezt kijelenthetem) :D
2014. márc. 16. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor nagyon nem kell izgulni, csak hatalmas ugrás lesz:) Programozni tényleg nulla alattról kezdtünk, lehet haladni vele.

Még van egy fél éved, az alatt programozásból is tanulhatsz annyit, ami elég az 1. félév teljesítéséhez.

2014. márc. 16. 18:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi bíztató válaszokat :)
2014. márc. 16. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:

ne aggódj, nulláról kezdik a programozás tanítást, amelyik ismerősöd meg azt mondja hogy tud programozni még egyetem előtt, az szerintem kb az első pár órára lesz elég.

mindenképp ajánlatos kicsit szabadidődben gyúrni a dolgot ettől függetlenül.

2014. ápr. 22. 04:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!