Szerintetek felvesznek a Ceglédi Kossuth Lajos Gimnaziumba az angol 0-ra?
Figyelt kérdés
70. vagyok az ideiglenesbe!2014. márc. 15. 10:23
2/9 anonim válasza:
Nem lehetetelen. Négyosztályost megjelölted ?
3/9 A kérdező kommentje:
Meg.
2014. márc. 17. 17:42
4/9 anonim válasza:
Szerintem igen. Ha bekerülsz adj egy puszit a jövőre 10 c-s rasztának, ha lány vagy :D (nem ő vagyok, de ha szép csaj vagy biztos örül majd neki )
5/9 anonim válasza:
Viszont, ha te írtad a felvételibe a fogalmazáshoz, hogy a kötelezők uncsik, akkor nem fogsz bekerülni. Magyartanárom teljesen ki volt akadva, azt mondta, h megjegyezte a nevet, nem akarja, hogy bekerüljön.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem én írtam.
Nekem a fogalmazáson egészen jó lett, 9 pontot kaptam. :)
2014. márc. 19. 22:03
7/9 anonim válasza:
Bejutni nem nehéz, utána lesz majd nagyon kemény az általános után.
8/9 anonim válasza:
Utolsó: Dehogy kemény. Ha nem röhögcsélsz az órákon és tanulsz egy picit egy 3.5-3.7-es átlaggal megleszel.
9/9 anonim válasza:
Bocs, de nekem nem 3,5-ös átlag kell, hanem 4,5 felett és ott is vagyok és végzősként azért csak tudom már, hogy mennyire kemény, ha majd te is végzős leszel meglátod. Nem is kilencedikesen kemény, oké akkor is keményebb, mint az általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!