Nyiregyházi Vasvári Pál gimnáziumbol 151en kihullhatnak elölem?
Figyelt kérdés
2014. márc. 14. 20:03
2/5 anonim válasza:
Ilyenkor már miért reménykedtek?
Rengetegen vannak előttetek akkor meg hogy lehetne bekerülni. Bocsi ha megbántalak de szerinted ki fog hullani előtted 151 ember?
Én is most vagyok 8.os és az egyik suliban 162. vagyok és nem fog kihullani előttem 130akárhány ember...ezért más sulikon jár már a fejem.Szerintem tedd te is. :)
3/5 A kérdező kommentje:
képzeld azt teszem énis ennyire butácska nem vagyok.:) de szerintem te vagy inkább a tájékozatlan mert szerintem nem tudod hogy tavaly a vasváriban 200 ember kiesett egyik tagozaton és még az utolsokat is felvették.:)
2014. márc. 16. 16:03
4/5 A kérdező kommentje:
barátnöm elöl is 100 an estek ki zayból tavaly elött:))
2014. márc. 16. 16:04
5/5 A kérdező kommentje:
nem kéne ennyire negativan hozzáállni a dolgokhoz :)
2014. márc. 16. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!