Ha önköltséges szakra fogok bekerülni akkor mikor kell majd fizetnem a szakot?
Figyelt kérdés
ank anglisztikára jelentkeztem(csak erre) és azt szeretném megtudni, hogy mikor kell a szak árát fizetnem2014. márc. 11. 18:40
2/4 A kérdező kommentje:
még az egyetem elkezdése előtt vagy szeptemberbe kell ezt rendeznem? azt is hallottam, hogy az első vizsgákig van időm rendezni
2014. márc. 11. 20:16
3/4 anonim válasza:
Nálunk 3 részletben kell befizetni, az elsőt szeptember elején (nálunk mindig 10-e a határidő) és csak akkor válik aktívvá a jogviszonyod, ha felvettél minimum egy kerditértékű órát és befizetted a pénzt.
4/4 anonim válasza:
Semmi szín alatt nem egyetem előtt kell fizetned a tandíjat..de ez egyetem függő is..pl. nálunk max 2 részlet lehet de ezt kérni kell..mostanában nem adják meg csak pár embernek..
Fizetési határidő meg nincs előre meghatározva..egyszer csak kiírják a tételt a Neptunba..valamikor szeptember vagy október első felében..van rá 2-3 nap hogy befizesd a tételt..tehát eddigre már régen az egyetemi számládra kellett utalni az összeget a saját bankszámláról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!