Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Attól félek, nem vesznek fel...

Attól félek, nem vesznek fel semelyik iskolába, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az van,hogy egész évben,egy lusta disznó voltam és bánom, 2,6 az átlagom,de azért vannak hármasaim (nem vagyok cigány) megjelöltem a: Magyar Hajózási Szakközép iskolát,és A Ganz Ábrahám szakrészét gépi forgácsolónak ,s eddig nem kaptam semmi levelet,és nagy parázok,hogy nem is kapok,Csonkába.és Klapkába nem akarok menni, szerintetek?
2014. márc. 11. 13:36
 1/3 anonim válasza:
szerintem a Magyar Hajózási Szakközépbe fel fognak venni, mert sok ugyanilyen átlagú oszttársam is ide jelentkezett, mert ismerőseiket felvették ilyen átlaggal :D
2014. márc. 11. 14:40
 2/3 anonim ***** válasza:

A leveleket kb. másfél hónap múlva fogjuk megkapni... Egyébként meg ott nincs rangsorolás? Ha nem kerülsz be, indulhat a pótfelvételi.

Tanulni kellett volna!

2014. márc. 11. 18:05
 3/3 anonim válasza:
A sulik honlapján rajta kell lennie az ideiglenes rangsornak,nézd meg ,vagy névvel vagy az oktatãsi azonosítóddal rajta leszel,bár ez mėg csak ideiglenes rangsor.Ha nem jutsz be,lesz az üres helyekre pótfelvėteli.
2014. márc. 12. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!