Más kérdőívét használhatom a saját szakdolgozatomhoz?
Figyelt kérdés
2-3 már kész kérdőívből ollóztam össze az enyémet. Ilyet lehet csinálni?2014. márc. 11. 09:34
1/3 anonim válasza:
Nem. Legalább fogalmazd át a kérdéseket és formázd át, hogy ne látsszon, hogy ez ollózva van. Akkor még ráfoghatod, hogy a többi kérdőív csak inspiráció volt :)
2/3 anonim válasza:
Azért ne teljesen ugyanazok legyenek
Rakj közéjük saját kérdést is
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Persze raktam bele sajátot, meg át is fogalmaztam amennyire lehet,de elméletileg ha valahogyan behivatkozom akkor lehet használni más kérdését nem? Csak nem tudom hogy kellene... lehet simán belerakom az irodalomjegyzékbe mint forrás és kész. A kitöltendő kérdőívet mégse csillagozhatom össze.
2014. márc. 12. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!