Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szent Lászlósok és Karinthysok?

Szent Lászlósok és Karinthysok?

Figyelt kérdés
Milyen programok vannak ezekben az iskolákban? Gondolok itt a farsangra stb. Milyenek szoktak lenni, ha vannak?
2014. márc. 9. 13:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Itt meg tudod nézni, hogy egész évben milyen programokat rendeznek. :)

2014. márc. 9. 16:04
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. márc. 9. 18:26
 3/20 anonim ***** válasza:
Szívesen :D
2014. márc. 9. 18:30
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Karinthy: csereprogramok, KarMUN, Valentin nap, Farsang+Mr. és Mrs. Karinthy választás, csibebál, sportbajnokságok, most van éppen pókerverseny, sütivásár, Valentin napkor lehet egymásnak levelet küldeni/karkötőt venni, Föld napja, Karinthy Szabadegyetem, Szülők bálja, Karinthy nap, Challenge Day, Tréfás matekverseny, Sulistart buli, Mikulás buli.
2014. márc. 11. 19:26
 5/20 anonim ***** válasza:
Melyik suliban milyen tagozatokra jelentkeztél?:) Én is jelentkeztem mindkét iskolába, Karinthy: német kéttan, László: haladó német.
2014. márc. 11. 20:38
 6/20 A kérdező kommentje:

Karinthy- angol kettan

Szent Laszlo - angol spec. :)

Hanyadik vagy a Karinthyban?

2014. márc. 12. 14:59
 7/20 anonim válasza:
Mennyi program van a Karinthyban:o Amúgy titeket felvettek? :)
2014. márc. 12. 16:23
 8/20 anonim ***** válasza:
#7, engem mindkettőbe. :) Téged? Melyiket írod elsőnek?
2014. márc. 12. 16:28
 9/20 anonim ***** válasza:

5. vagyok.

Előttem szóló: még nem lehet tudni, hogy ki az akit tényleg felvesznek, még csak tegnap lett kirakva az ideiglenes lista, amin én német kéttanon 59. vagyok, de pl már tudok legalább egy embert aki kiesik előlem.:)

2014. márc. 12. 16:30
 10/20 anonim ***** válasza:
Így most már *előttem szóló előtti:D
2014. márc. 12. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!