Nem vesznek fel egyik gimnáziumba se, akkor mit csináljak?
Figyelt kérdés
Amit elsőnek bejelöltem,ott elég hátul állok.Amit 2.nak ott első körben elutasítottak,amit 3.nak az meg nem indul.Mit csináljak akkor? Hova menjek?:S2014. márc. 9. 09:39
11/53 anonim válasza:
Más iskolákban is van pótfelvételi, jó sulikban is. Érdemes utánajárnod. A rangsor pedig nagyot változhat, még ne keseredj el előre.
12/53 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,mi legyen..
2014. márc. 9. 14:46
13/53 anonim válasza:
Most semmi. Lezajlanak a szóbelik, kijönnek a listák, kiderül, hogy valahová felvettek-e. Ha nem, akkor elmehetsz a pótfelvételikre. Azt még nem hirdetik, mert csak a fennmaradó helyekre lehet pályázni, de hidd el, jó sulikban vannak ilyenek.
14/53 A kérdező kommentje:
Remélem,hogy nálunk is.
2014. márc. 9. 15:17
15/53 anonim válasza:
A pótfelvik csak máj-ban lesznek
16/53 A kérdező kommentje:
Hát ez a suli sztem nem fog hirdetni,mert rohadt nagy a túljelentkezés..
2014. márc. 16. 07:04
17/53 anonim válasza:
De senki sem erről a suliról ír, értsd meg. Azt már vagy buktad, vagy nem. :(
De a TÖBBI iskolát érdemes figyelned a pótfelvételi miatt, aztán jön ez:
18/53 A kérdező kommentje:
Mostmár várok és kész.:)
2014. márc. 19. 14:13
19/53 anonim válasza:
Nézd csak, ezek a tavalyi üres helyek. [link]
20/53 A kérdező kommentje:
Ilyenből békéscsabai nincs? :(
2014. márc. 20. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!