Ha 24. vagyok az ideiglenes felvételi rangsoron, akkor mekkora esélyem van a bejutásra?
Szia!
Lányom hatvan-valahanyadik volt az ideiglenesen, simán felvették egy fél osztályba. Akkor az igazgató azt mondta, hogy még a 80-diknak is van esélye.
Tudod: rengetegen mentek ezerfelé felvételizni, de eszük ágában sincs mindenhova járni :-)
Szerintem 24-dikként tuti befutó vagy!
Azért nem minden iskolánál van ez így, van olyan 15 fős, ahova csak a 15. jut be utolsónak. Ez nagyon iskolafüggő, és ott a két változó, mégpedig hogy hányan jelölték első helyen és akik nem, azokat felveszik-e az előtte levő helyre...de 9 gyerek az nem sok, szóval fel a fejjel.:)
De nézz utána az OH oldalán, hányadik jutott be tavaly és előtte, talán érdemes: [link]
Ha feljött a suli, akkor a beiskolázási adatok alatt lesz.
Én anno 27.ként kerültem be egy fél osztályba (vagyis 16ot vettek fel abba a csoportba és még 16ot az osztály másik felének), pedig nyelvi előkészítős szakra sokan akarnak járni és hatalmas volt a túljelentkezés.
Ne aggódj, simán van esélyed! Egy haveromat 97.ként vették fel szintén a 16 főbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!