Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy működnek a plágiumkereső...

Hogy működnek a plágiumkereső szoftverek?

Figyelt kérdés
Nem copy-paste szakdogát akarok írni, csak kíváncsi vagyok. Amikor az elsőt írtam még nem volt ilyen.

#szakdolgozat #plágiumszoftver
2014. márc. 7. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Szia! Én 2012-ben diplomáztam, nekünk megnézték ilyen szoftverrel a dolgozatunkat. Felöltik a rendszerbe, s végigfuttatják rajta...nekem minimális egyezőséget (4%) hozott ki, amivel nem is foglalkoztak, bár szerintem ez sem tökéletesen biztos, hogy ennyi volt, mert beadás előtt átnéztük a konzulenssel, s akkor kihozott olyat is plágiumnak, ami nem is volt az (megfelelően volt hivatkozva a forrás, feltüntetve minden). Úgy gondolom, hogy ez a szoftver sem 100%-os, de azért mégis tud valamit.
2014. márc. 7. 13:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! És mivel vetik össze? Internetes oldalakkal, könyvtári adatbázisokkal? Vagy mivel?
2014. márc. 7. 13:14
 3/5 MrPifta ***** válasza:
főleg hogy egy külföldi szöveget fordítottam le, és 0% egyezést mutatott
2014. márc. 7. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Interentes oldalakkal tuti, a többit sajnos nem tudom :(...de mint írtam, szerintem nem 100%-os ez a szoftver (és amúgy úgy hallottam, hogy nagyon drága is, ezért nincs is ilyen minden suliban).

2014. márc. 7. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Be kell adni cd-n a szakdolgozatot és lefuttatják egy programon amin elvileg az összes szakdolgozat megtalálható.
2014. márc. 8. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!