Diákok vagy tanárok milyen lenne számotokra az ideális iskola? Milyen reformok kellenének?
Erről sokat lehetne beszélni, és nehéz lenne mindenre kiterjedő átfogó képet adni, és más országok oktatási rendszerével sem vagy tisztába, de azért írok egy választ, tagadhatatlan, hogy rengeteg felesleges dolgot tanulunk, ami nem készít fel minket egy mindennapi életre, bár tudhatjuk Newton törvényeit, ha egy körtét sem tudunk kicserélni, ha "felesleges" dolgot tanulunk helyette lehetne minden héten 1-2 óra, amely kivétel nélkül minden diákot a házi praktikákra, főzésre, a legegyszerűbb dolgokra készítene föl, ugyanakkor nem értem, hogy az elsősegély miért nem kötelező? A mentők az esetek nagy részében csak késve érkeznek, szerintem ha ezt kötelezővé tennék, több száz ember élhetne még tovább /évente.. És ha az öcsém benyel egy játékot mit csináljak?
Vagy ha elrontok egy csapot, hogyan zárhatnám el a vizet?
Sokat tanít az iskola és mégis semmit..Legalábbis ezen a téren abszolút nem, pedig fontos lenne, és sok sok gyerek csak igazán akkor kedvelné meg az iskolát, ha ilyen "órák" is lennének, a kivitelezhetősége most csak egy mellékkérdés, de a lényeget szerintem mindenki érti..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!