Karinthy vagy Szent László?
Figyelt kérdés
Karinthy kéttannyelvű - német ( fél osztály- 5 év ) vagy Szent László emelt német (fél osztály- 4 év) , olasz kéttannyelvű ( 1 osztály) ? Sorrendet így hagyjam2014. márc. 3. 23:34
1/11 A kérdező kommentje:
?
2014. márc. 3. 23:54
2/11 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy neked mi a jó? A Karinthyba jártam, a 90-es években nem volt rossz.
5/11 A kérdező kommentje:
Karinthy 125 + úgy érzem jól sikerült szóbeli :) - max 175
Szent László - német 87,6 (ha megkapom a 20 szóbeli max pontot :)
Szent László - olasz 83.7, ha jól számoltam
2014. márc. 4. 20:33
7/11 anonim válasza:
nem tudjuk melyik városbeli iskolákról van szó, szóval megint csak egy teljesen hülye kérdés...
8/11 anonim válasza:
"nem tudjuk melyik városbeli iskolákról van szó"
De, tudjuk. mindkettő budapesti.
9/11 anonim válasza:
Nem, nem tudjuk. Karinthyről elnevezett vidéki iskolákat ugyan nem találtam, Szent Lászlóról viszont igen.
Szerintem a XVIII. kerületi, illetve a kisvárdai iskoláról van szó.
Ja, hogy oda van írva a tagozat is? Kit érdekel? Nem köteles senki sem ismerni minden egyes iskola összes tagozatát.
Ideje lenne már megtanulnia némelyik 14 éves taknyosnak, hogy nem csak Pest létezik a Földön, és hogy egy híres személyről nem biztos, hogy csak egy iskolát neveznek el.
10/11 anonim válasza:
De ha egyértelmű a kérdésből, akkor miért akarod direkt félreérteni? Csak hogy kioktathass valakit, aki nálad fiatalabb? Elég suttyó paraszt dolog, nem azért mondom. A kérdés egyértelmű volt, ha nem lett volna az, visszakérdeztek volna az emberek, nyilvánvaló, hogy a kérdező is tisztában van azzal, hogy nem kizárólag Budapest létezik, de nem tartotta fontosnak kiemelni, hiszen a szövegkörnyezet egyértelművé tette. Az összes trollra meg úgysem lehet felkészülni, beleköthetett volna valaki abba, hogy vannak helyesírási hibák, és felesleges szóközök az írásjelek előtt, VALAMIN mindig csámcsoghatnak a hozzád hasonló trollok, akik nem segíteni akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!