Ha ideiglenes felvételi listán 74. vagyok, és 17 embert vesznek fel, akkor van esélyem bekerülni?
Figyelt kérdés
Esélytelen,ugye?:/2014. márc. 2. 19:06
12/21 anonim válasza:
szorítok a kérdezőért, meg persze mindenki másért! :) Ha nem sikerül, ne keseredjetek el:) De szerintem sikerülni fog mindenkinek:)
13/21 anonim válasza:
Tényleg nehéz bármit mondani/jósolni
Összesen oda (arra a tagozatra) hányan jelentkeztek?
14/21 anonim válasza:
Amire én megyek 72-en, de 13 ember szerintem nem fog kiesni előttem. :(
15/21 A kérdező kommentje:
Nyugi,neked szerintem tuti sikerulni fog:)! nekem mar nem olyan biztos,de azert remenykedjunk..:D
Koszonom a valaszokat:)):)
2014. márc. 5. 17:44
16/21 anonim válasza:
#9-es vagyok. Reménykedjünk! :) Majd írd meg az eredményt! :D Április 25.-ig kell várni igaz?
17/21 A kérdező kommentje:
Majd te is,meg mas is irhat:) igen,aprilis 25:D
2014. márc. 7. 21:06
18/21 anonim válasza:
Hát nem tudom...nem akarlak elkeseríteni. Elég sokszor ki kéne mennie a mezőnynek, hogy sikerüljön. De ilyenkor még bármi történhet, úgyhogy drukkolok. ;)(per pillanat én most azon agonizálok, hogy 35.-ként beférek-e a 34-es keretbe....)
20/21 anonim válasza:
Apáczainál (ELTE) ha 50valahanyadik vagyok és 17-et vesznek fel ott mennyi vajon az esélye hogy még bent legyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!