Beadtam a jelentkezésemet két különböző iskolába ami a városunkban van. Mi fog történni, ha nem megyek el a felvételi elbeszélgetésre?
Azt tudom, hogy nem vesznek fel, de mivel abban a városban van, ahol élek ezért szeretném kérdezni hogy fognak értesítőt küldeni az osztályfőnökömnek, vagy az igazgatóságnak? Mert amin nemrég voltam felvételi, azon az igazgató karikázta hogy kivel beszélgetett, kivel nem.
Lenne ott tesi felmérés, de emiatt nem akarok oda elmenni.
Az, hogy ugyan abban a városban van a közép iskola, mint ahova jelentkeztem az nem jelenti azt hogy értesítik az általános iskolás osztályfőnököt, igazgatót ugye?
Jobban annak örülnék, ha iskolás tanárok válaszolnának, de ha valakivel már megtörtént ez, az is válaszolhat!
A segítő válaszokat előre is köszönöm és várom!
Hát én úgy határoztam hogy hagyom, elvileg pár haverom se akar oda felvételire elmenni..de hogy mennyire igaz azt nem tudom :D
Csak remélem nem fog szólni a tanár azért mert feleslegesen töltettem ki vele a lapot így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!