Madách Imre gimnázium (budapest) szóbeli?
Tegnap voltam szóbelin , nagyon nem voltak szimpatikusak, nem is megyek oda, ha felvennének akkor sem :(
A folyósó tele volt túl sznob, túl intelektuel, túl ki vagyok én tipúsú emberekkel és gyerekeikkel , ehhez én túl vídéki vagyok. azt már tudom, hogy nem akarok ide menni, sorrendet változtatok. A Laci százszor szimpatikusabb volt. Ha nem jutok be a Karinthyba, megyek a Laciba.
Gyertek hozzánk bátran, nem bánjátok meg! A sznobok kihullanak, nem díszpintyképző ez az iskola, nagyon kevés az ilyen gyerek. Aki van, az is megváltozik, mert nem lesz társasága! Most vagyok a MIG-ben végzős, szerettem ezt a 4 évet, sokmindent köszönhetek a sulinak, a tanároknak pedig mégtöbbet. Van 1-2 unszimpatikus tanár, de többségük nem az. Egyszerűen egész nap felvételiztetnek, sok esetben hallgatják a hülyeségeket, nem képesek mosolyogni folyamatosan. Ne ítéljétek meg őket elsőre, nem érdemes, hiszen ők sem ítélhetnek meg téged, pedig biztos menne nekik. Egy beszélgetésből nem derül ki, hogy milyenek a tanárok, higyjétek el. Én sem tartottam szimpatikusnak a felvételiztetőmet, aztán meg kiderült, hogy hatalmas forma, csak rossz napja volt. Előfordul.
Szóval sok sikert, ha ide is jöttök mi már nem találkozunk (max gólyafogadón hahahaha ----> készítsétek a lelketeket, puhányok otthon nyaljanak sót inkább), de ne feledjétek: élvezzétek ki ezeket az éveket, most kezdődik igazán az életetek, és a jó társaság bizony fontos. Na abból viszont nincs itt hiány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!