Mehetek szociológia szakra, hogyha nehezen tudok kapcsolatot teremteni az emberekkel?
Figyelt kérdés
Mit lehet kezdeni egyáltalán szociológia szak elvégézése után?Engem nagyon érdekelnek az emberek,a problémáik,csak én magam nem tudok velük személyesen kommunikálni,attól még lehetek szociológus?(Nem szoc.munkás!!Az más!)Kell egyáltalán egy szociológusnak emberekkel személyesen foglalkozni?2009. dec. 11. 21:18
1/1 anonim válasza:
Szia!
Szerintem attól még mehetsz simán szociológia szakra. Mer szerintem a szociológusok végeznek ilyen kutatásokat is az emberekkel kapcsolatban, azokat elemzik például, és ahhoz nem kell szerintem feltétlenül nagy kommunikációs készség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!