Csak nekem volt ilyen nehéz a szóbeli felvételi a Karinthyban? :D
Én nem tudom, talán csak nehezet húztam, esetleg nagyon izgultam, ami tulajdonképpen így is van. A matekot szerintem nagyon elrontottam, a magyar már könnyebben ment, de ezt az iskolát jelöltem meg elsőnek, ide szeretnék jönni, viszont ez volt az első szóbelim... Szóval eléggé beparáztam. Mateknál amúgy sem volt szimpiatikus a hölgy, de ez van.
Szóval csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy más is hasonló élményekkel jött ki a termekből?:Dd
Hülyeség ez az egész szóbeliztetés
Nem tudom, miért nem elég az írásbeli felvételi
Mekkora arc:DD engem az a no kerdezett, es o nem volt olyan szimpatikus:c es amugy aranyos vagy, utolso:) remenykedjunk:DD:DD
En itt, gyakorin neztem szet egy kicsit, es onnan vettem ezt le, hogy atlagosan milyen pontszamokkal jelentkeztek. De meg 12-en fog kijonni az ideiglenes felveteli jegyzek, akkor majd meglatom:)
Végül bekerültél? :)
Én idén felvételizek, én is oda szeretnék menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!