Hunfalvy Kéttannyelvű szóbeli?
Kérnek fogalmazást a céljaimról, vágyaimról, tapasztalataimról. Hunfalvysok, volt Hunfalvysok, tudtok segíteni, hogy nagyjából mit írjak? Keddre vagyok kiírva szóbelire és fogalmam sincs, hogy mit írjak..
Sokat számít egy jól megírt, átgondolt fogalmazás?
Motivációs levélről van szó,sokat számít egy jó fogalmazás magadról! Én a Cisztercibe is le kellett adjak egy ilyet,sokak szerint fontos,mert már van egy képük rólad.
(Dorottya,te vagy az? :D )
Melyik nyelvet tanultad eddig, miért szeretnéd továbbra is tanulni, a hobbijaidról is írhatsz
Sportolsz-e valamit, ha igen mit
Milyenek voltak?
Miket kérdeztek?
Annyira nem volt vészes, maximum izgultam.. Rám is szóltak, hogy ne izguljak már.. :D A tündésből csak 4 szóra elmékeztem, de nem nagy gond szerintem. Végülis ezt az iskolát jelöltem meg elsőnek.
Csak furcsáltam, hogy egy kéttannyelvű iskolában nem kérdeztek egy mukkot se angolul a szóbelin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!