Teleki Blanka Gimnázium (Bp. ) szerintetek? Többi lent.
Megnéztem neked a tavalyi statisztikát:
haladó angol - 149 pont volt az utolsó felvett tanuló pontszáma
angol NYEK - 148 pont
német NYEK - 135 pont
töri szak - 129 pont
biológia szak - 144 pont
magyar média - 136 pont
Igen ezt én is hallottam, de inkább zuglói lakosok vannak ilyenkor előnyben.
Legalábbis azt hiszem :) Zuglói vagy?
Amikor lesz a sorrend módosítási lehetőség, akkor fel lehet venni új szakokat, igaz új iskolát nem, ha jól tudom. A Kölcseybe pl. ott van az ökológiás 4 éves szak, azt még felveheted és első helyre rakhatod, nyilván ahová nem hívtak be szóbelire azt lerangsorolod a végére.
A kéttan részre nem hiszem, hogy elég lenne a pontod.
A Telekinél is ugyanez a helyzet, van neki két NYEK-es osztálya, ahová nem kell szóbeli, azokat is vedd fel, természetesen az angol haladó osztályodat is tartsd bent a listán, hiszen a szóbelid jól sikerült :)
Javaslatom röviden
1. Teleki angol haladó
2. Kölcsey Öko
3. Teleki angol NYEK
4. Teleki német NYEK, itt a második nyelv angol és attól a szinttől, amin jelenleg vagy, lesz szintfelmérő
5. 6. utána jöhetnek a sorrendben azok a sulik amiket az előbb említettél, azokat sajna nem ismerem.
Természetesen mindenről te döntesz, beszéld meg anyukádékkal is.
Majd az ideiglenes listán nézd majd meg hol vagy a rangsorban, az is ad egy új információt.
És nagyon együtt érzek veled, de fel a fejjel!!! :) :)
Próbáld kihozni a legjobbat a helyzetedből ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!