Felvételi? Mit csináljak, ha nem tudok énekelni?
Középiskolába jelentkeztem színészszakon, és eredetileg úgy volt, csak három próza és három vers kell, de most kiderült (az utolsó pillanatban), hogy két népdalt is tudni kell, nekem pedig köztudottan borzalmas hangom van. Soha nem tudtam énekelni, de szerdán felvételizem!
Mit tudnék csinálni? Vagy olyanok is be tudnak tanulni egy-egy népdalt, akik egyébként csak így elsőre sosem tudnák elénekelni...?
Egy: ne ess kétségbe!
Kettő: valamennyi hangja mindenkinek van. Válassz két népdalt, és gyakorold orrba-szájba.
Három: ha nem is olyan jó az énektudásod, a prózáid, verseid előadásával kompenzálhatsz - na persze csak akkor, ha azokban valóban jó vagy.
Sok sikert! :)
Szia:)
Én abban a helyzetben voltam, hogy felsőben átmentem egy másik iskolába, ami történetesen egy művészeti suli, de nekem semmi hangom. Meghallgattak, énekelnem kellet, de botrányosra sikerült. De felvettek. Felvettek, mert jól tanultam.:) Tudom a helyzet kicsit más, csak akartam írni neked valami megnyugtatót.!:) Szóval ne idegeskedj, és sok sikert!:)
Köszönöm mindenkinek, de sajnos én teljesen közepes tanuló vagyok, semmi extra. :/
Apa azt mondta, kérjek elnézést, és közöljem, hogy nem tudok énekelni... Legfeljebb nulla pontot adnak. Hát, majd kiderül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!