Debreceni, szegedi, miskolci jogi kar, melyik a legjobb?
Ezek közül a szegedi a jobb.
De az első mindenképp az ELTE.
Oktatás tekintetében mindenképp Szegedet ajánlom (az eltével kb egy szinten van minősített oktatók, versenyeredmények, stb tekintetében), viszont maga az intézmény nem minden tekintetben tökéletes, szeretnek keresztbe tenni a hallgatóknak (és ez alatt nem csak azt értem, hogy szemét vizsgáztatók vannak - azok vannak mindenhol). Munkavállalás szempontjából is sok helyen inkább Szegedet preferálják, meg általában még Debrecent ezek közül(de ottani ismerősöm elmondása szerint ennél is szívatják a népet), Miskolc inkább abban a régióban felkapott, sok információm nincs róla - ettől persze még nem rossz intézmény, csak ahol én mozgok, az kicsit máshol van, gondolom ez lehet az oka.
De alapvetően mindenhol meg lehet tanulni mindent, és úgyis nagyobb részt a szakvizsga előtti tapasztalati munka számít majd. Érdemes elmenni nyílt napokra, mérlegelni a lakhatási lehetőségeket, utazást, egyéb tényezőket és lehetőségeket, szak melletti képzési lehetőségeket, esetleg diákmunkákat, te tudod, mire van szükséged, kereted, igényed.
Ismerősöm Debrecenbe járt jogra
Szerinte jó volt
Már többször feltettek ilyen kérdéseket.
Azért nem mérvadó, mert akik válaszolnak azok azt ismerik ahova járnak (jártak) s a többivel nincs összehasonlítási alapja... Vagy ha van, akkor meg onnan ahonnan kirúgták pl. nem hiszem hogy érdemi kritikát tud mondani - elfogulatlanul...
Én Debrecenbe jártam - szerintem magasan az a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!