Dori9898 kérdése:
Milyen sulit válasszak bpen? Többi lent
Figyelt kérdés
Budapest xviii.kerület kerületi vörösmarty suliba járok de az nekem nagyon erős (9.-es vagyok)a 8.-os félévem 3,9-4 lett.olyat keresek ami kezdő német és kezdő angolt tanít.szakközép és gimi is lehet.nem akarok full hülyékkel lenni.bpen legyen a suli. A gundel jó lenne?ott van kezdő angol,német? Segítsetek kérlek :)2014. febr. 20. 18:28
1/2 anonim válasza:
Szerinted van ilyen suli? Szerintem nincs. Es ha egyebkent is at akarsz menni masik suliba, akkor senkit nem fog erdekelni mar a nyolcadikos feleved. A kilencedikes jegyeidet fogjak nezni. A Gundelben nincsen kezdo angol ES nemet. Egyik suliban sincs (max szakiskolakban). Mindenhol az egyik nyelvnek haladonak kell lennie. Nem tanultal nyelvet altalanosban vagy miert kell kezdo angol es nemet?
2/2 anonim válasza:
van angol meg német. Együtt nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!