Felvesznek az Aszódi Evangélikus Gimibe? Több lent.
Figyelt kérdés
Idén felvételiztem (2014), és első helyen az EGA áll. 46 pontom lett összesen. Nem vagyok vele megelégedve,de van lelkészi ajánlásom ami +10 pont,és még a hozott pontok.(nem lettem kitűnő,de nem lett hármasom) Ja,és hozzátéve,általánosra szeretnék menni tehát nincs szóbelim,csak hit életből ha jól tudom. Kérlek segítsetek!(A "kedves" megjegyzésektől kíméljetek) Köszönöm!:)2014. febr. 20. 17:19
1/11 anonim válasza:
Miért nem mész inkább a Petőfibe?
2/11 A kérdező kommentje:
Azt is megjelölöm,de inkább az EGA:))
2014. febr. 23. 13:57
3/11 anonim válasza:
Úgy tudom holnap tudjuk meg az ideiglenes rangsort :) Én is ide járok, de én már 5.-től és nekem is kellett központit írni mert tagozatra jelentkeztem :)
Szurkolok!
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyosak vagytok:)
2014. márc. 19. 19:38
7/11 A kérdező kommentje:
Biztosra még nem tudom.:) DE...elvileg igen
2014. márc. 24. 18:35
8/11 anonim válasza:
Jujdeizgi :) Akkor évfolyamtársak leszünk remélhetőleg :D Hanyadik helyen állsz?
9/11 A kérdező kommentje:
Felvettek!:) 102. voltam,és 27-nek vettek fel:)
2014. máj. 21. 08:55
10/11 anonim válasza:
Gratulálok!!!! Én most ballagtam :)))) soksok sikert az egás évekhez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!