Madách Imre Gimnázium (Bp. ) szóbeli?
Figyelt kérdés
Az angolra lennék főként kíváncsi, hogy hogyan zajlik. A MIG oldalára kiírt témaköröket hogyan fogják kérdezni (ha egyáltalán behívnak)? És milyen ruhába menjek? Hogyan tudok jó benyomást kelteni? :)2014. febr. 19. 17:18
1/9 anonim válasza:
Enis arra szeretnek menni! Es nagyon izgulok.:S
2/9 A kérdező kommentje:
Én is, egyre inkább... Neked hány pontod van?
2014. febr. 19. 20:49
3/9 anonim válasza:
Nekem Madáchos számolással 222 pontom van és a haladó angolra mennék :)
4/9 anonim válasza:
én és kiváncsi lennék erre ugyanis én ez a szakot jelölöm meg! nagyon izgulok:/ 234 pontot viszek
5/9 A kérdező kommentje:
3-as ugyanez. 222 pont, haladó angol :D
2014. febr. 20. 21:15
6/9 anonim válasza:
de bakker ha engem nem hívnak be akkor én nem tudom mit csinálok :( A Madách az egyetlen reményem :'(
7/9 anonim válasza:
234-es vagyok:) befognak titeket hívni, ne aggódjatok, nagyon jó 222 pont. én csak a szóbelitől félek. mit kérdeznek meg hasonlók
8/9 anonim válasza:
Kint van a behí@ottak listája, nézegessétek: [link]
9/9 A kérdező kommentje:
Bent vagyunk! Gratulálok nektek!
Neveteket nem mondjátok meg? :)
Lehet egyszerre hívtak be.
2014. febr. 21. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!