Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Pécsi Tudományegyetem...

A Pécsi Tudományegyetem TTK-ra jár valaki?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok: mint például mennyire nehéz, érdekes-e?
2014. febr. 18. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
TTK nem nehéz. De ha szakot is mondasz, könnyebb lenne válaszolni.
2014. febr. 19. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:
59%

"TTK nem nehéz."

Ahogy azt Pistike elképzeli. Én orvosira járok, de a francnak lenne kedve TTK-s módra a fizikai kémiával szenvedni. A biosz talán nem nehéz, de a kémiára bizton mondhatom, hogy húzós szak.

2014. febr. 19. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy orvosira jársz nem vagy egy lángelme. Szarkazmus, ismerős?

A TTK nem egy szak. Nyilván ezért mondtam, hogy pontosítsa. Mert egy kar önmagában se nem érdekes, se nem nehéz.

2014. febr. 19. 15:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát öreg te sem vagy zseni. Sem az irónia sem a szarkazmus nem jön át interneten keresztül, pláne ha csak odaböfögsz egy félmondatot. Nem látom a mimikádat, nem hallom a hangod, hogyan ismerjem fel a szarkazmust egy sorból?!

Amúgy no offense. :-)

2014. febr. 19. 19:14
 5/7 anonim ***** válasza:
én csak azt tudom a TTK-ról, hogy igen jó a társasági élete :) Alacsony ponttal felvesznek, de pl egy tesitanárnak is ugyanúgy kell anatómiát tanulnia, szóval ne azért válassz valamit mert azt hiszed hogy könnyű. Az egyetem az egyetem. Tanulni kell.
2014. febr. 20. 16:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Amúgy legfőképpen a kémia, fizika, biológia szakok érdekelnének.
2014. febr. 21. 16:28
 7/7 anonim válasza:
én úgy tudom TTK-ra a legkönnyebb bejutni az alacsony ponthatár miatt, viszont kibukni is onnan a legkönnyebb, mert a legnehezebb szakok vannak ott. pl egy ismerősöm biosz szakos, és ő mesélte, hogy nemcsakhogy meg kell tanulni az összes állat, növény, gomba nevét, és fel kell őket tudni ismerni, demég latinul is tudni kell mindet. ráadásul évközben is elég sűrűn iratnak velük dolgozatot, és szigorúan osztályozzák. plusz, neki is vannak órái, az összes többi természettudományi ágból, pl fizika, matematika... és azokat is mind tudnia kell.
2014. nov. 5. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!