ELTÉ-n, Informatika karon mi kell?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Idén érettségizek és első sorban az ELTÉ-n belül az Informatika karra mennék (programozás). Valaki le tudná írni, hogy ide mi ajánlott "elő" tudásilag? Itt nem az érettségiket értem (azokat én is tudom), vagy, hogy miből áll a tanmenet, hanem például mennyire kell már programozni tudni? Megoldható-e, hogy nulla programozói tudással menjek és ott az alapoktól tanuljak mindent? Előre is köszönöm!2014. febr. 18. 16:56
1/2 anonim válasza:
Programozásból a 0-ról kezdenek, azzal nem lehet gond. Ami igazán nehéz a szakban az a rengeteg matek elmélet, azokból a gyakorlatok teljesíthetők, de ha nem vagy képes 100+ definíciót és 20-30 bizonyítást megtanulni, akkor lehetnek problémák. Igazából nem kell különösebb előtudás, a lényeg, h szorgalmas legyél és kitartó. (Persze nem árt, ha nyáron belekezdesz a c++ba és utánanézel a diszkrét mateknak és analízisnek.)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazából azt gondoltam, hogy nem lesz egyszerű és rengeteg tanulás kell majd, egyedül attól féltem, hogy valami hátránnyal indulok. Köszönöm még egyszer és a tanácsot is!
2014. febr. 23. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!