Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debreceni Egyetem-ÁOK OLKDA...

Debreceni Egyetem-ÁOK OLKDA alapszakon tanulók! A laboros szakirányról tudnátok némi infót adni?

Figyelt kérdés

Megjelöltem 2. helyen. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy milyen, van-e lehetőségetek elhelyezkedni, meg hogy kb kinek ajánlanátok!

Tudom, ezek neten mind fent vannak, de tanuló szemmel biztos másképp látni a szakmát. :)

2014. febr. 16. 16:43
 1/3 anonim válasza:

Szia! :)

Ha érdekelnek a laboros dolgok(pipettázás, műszerek használata), mikroszkópok stb. akkor nem hiszem hogy fogsz csalódni, ha ide kerülsz. Én szeretem ezt a szakot, második félévben már nagyon sok érdekes tantárgyunk és gyakorlatunk volt. Első félévben van Orvosi Kémia, Fizika, Anatómia, Matematika stb, ezekből a kémia húzós, sokan kiesnek, késnek emiatt. Kémia tudás nélkül nehézkesen megy, tehát érdemes valamilyen alappal rendelkezni ebből a tárgyból! Második félévben már sok gyakorlat lesz, érdekesek, viszont van Fizikai Kémia gyakorlat is, amit sokan nagyon nem szeretnek, de túl lehet élni. :)

Elhelyezkedésről sok mindent nem tudok még mondani, de érdemes mester képzésen maradni, klinikai kutatóként pl.

Mindenképpen csak akkor válaszd ezt a szakot ha érdekelnek a laboros dolgok, hiszen ha általános orvos akarsz lenni, akkor nem hiszem hogy szeretni fogod.

2014. máj. 22. 19:56
 2/3 anonim válasza:
Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy e szaknak a hallgatói is orvosok lesznek?
2015. aug. 3. 22:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem lesznek azok.
2015. aug. 4. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!