Hogy boldogulnak/boldogultak egyetemen azok a kalkulussal, akik gimnáziumban közép matekot tanultak?
Hát attól függ, hogy a gimis közép matek mennyire ment... Ha valaki fogékony a matematika nyelvére, és könnyen megérti a dolgokat, akkor szerintem nem lehet gond a Kalkulussal sem.
Én gimiben matekot középszinten tanultam, középszinten 98%-ra érettségiztem belőle, és szeretem is, meg mindig is értettem...
Most tanulok Kalkulust az egyetemen, szerintem tanulható az anyag, persze gyakorolni sokat kell, hogy rögzüljenek a feladatok. A tételeket, definíciókat természetesen nem szeretem, de hát leülök, és megtanulom őket.
Tesóm 100%os közép matekot írt, de a kalkulussal megszenvedett:D Bár lusta mint az állat, és a tanár is köcsög volt:D Csak arra emlékszem, h többször kellett felvennie a tárgyat:D (informatikusnak tanul)
Barátnőm most kezdte az egyetemet, de nagyon szenved vele. (gazdálkodás és menedzsment szakon tanul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!