MKE tervezőgrafika felvételin mit takar pontosan a, ,10 db szakmai munka (tervezőgrafikai érdeklődést tükröző szakmai alkotások) "?
Figyelt kérdés
Rengeteget gondolkodtam már azon hogy mondjuk ha készítek néhány képet ugyanabban a kategóriában (például három csomagolásterv ugyanahhoz a dologhoz, ugyanabban a témában csak különböző megvalósításban/ vagy éppen egy cégarculat amibe ugye beletartozik a névjegy,logó, stb.), akkor az egy munkának számít, vagy minden egyes részét külön egy-egy munkaként értelmezik??
Nagyon hálás lennék egy felhasználható válaszért!:( Közeleg a felvételi és eddig nem tudott nekem pontos választ adni senki. A munkák számát meg elvileg szigorúan be kell tartani ami így elég nehéz, hogy azt sem tudom mit értelmeznek ők ,,egy munkának".
2014. febr. 14. 10:55
1/1 anonim válasza:
Javaslom, ha ugyanabban a kategóriában készül pl. arculatterv, a "néhány" kép, akár egy 70 x 100-as rajzlapra is elférhet. A sorozat, mivel összetartozik egy munkának számíthat, de látszódjon, hogy összetartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!