Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » MKE tervezőgrafika felvételin...

MKE tervezőgrafika felvételin mit takar pontosan a, ,10 db szakmai munka (tervezőgrafikai érdeklődést tükröző szakmai alkotások) "?

Figyelt kérdés

Rengeteget gondolkodtam már azon hogy mondjuk ha készítek néhány képet ugyanabban a kategóriában (például három csomagolásterv ugyanahhoz a dologhoz, ugyanabban a témában csak különböző megvalósításban/ vagy éppen egy cégarculat amibe ugye beletartozik a névjegy,logó, stb.), akkor az egy munkának számít, vagy minden egyes részét külön egy-egy munkaként értelmezik??

Nagyon hálás lennék egy felhasználható válaszért!:( Közeleg a felvételi és eddig nem tudott nekem pontos választ adni senki. A munkák számát meg elvileg szigorúan be kell tartani ami így elég nehéz, hogy azt sem tudom mit értelmeznek ők ,,egy munkának".

2014. febr. 14. 10:55
 1/1 anonim válasza:
Javaslom, ha ugyanabban a kategóriában készül pl. arculatterv, a "néhány" kép, akár egy 70 x 100-as rajzlapra is elférhet. A sorozat, mivel összetartozik egy munkának számíthat, de látszódjon, hogy összetartoznak.
2014. ápr. 16. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!