Gulsun kérdése:
Mi van akkor, ha kettes az átlagom, és mind a három jelentkezési lapot szakközépbe küldöm? Felvesznek valahova? Hetedikes vagyok, de nincs olyan szakmunkásképző ami érdekelne.
Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 10:03
11/15 anonim válasza:
A Semmelweis- be tuti felvesznek, és a Ganz Ábrahámba is a XIX. kerületben. Egyébként vannak olyan iskolák, ahova kötelesek felvenni a gyengébb tanulókat, szakközepek, és érettségit is adnak, ha ott is legalább kettes vagy.Az interneten rá lehet keresni ezekre az iskolákra, de a tanárod is tud segíteni.Még eszembe jutott a x. kerületben a Giorgio Perlasca Kereskedelmi és Vendéglátó szakközép, és a Magyar Gyula Kertészeti Szakközép.
14/15 anonim válasza:
Úgy látom a kérdező eléggé lepontozta a fájó igazságot
15/15 anonim válasza:
Távolról sem ez az igazság. Én 2,9-es nyolcadikos átlaggal mentem művészetire, és lazán felvettek. Aztán később összehoztam egy 4-5ös érettségit és most egyetemen ülök. Mondjuk engem terrorban tartottak 8 éven át, és rohadt rossz gyerek voltam ennek köszönhetően, semmi nem érdekelt. Később kattant bennem, hogy amúgy meg nyilván van agyam, volt régen is, amikor kettes voltam. Csak egész egyszerűen nem érdekelt, mert a halálvágy is nagyobb volt annál, minthogy én mi akarok lenni a jövőben. Egy 14 éves gyerek ezt általában nem tudja. Az általános iskolai jegyek nem fogják megmondani valakiről, mi lesz belőle később. Sokszor a középiskola sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!