Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha nem sikerült egy tárgy,...

Ha nem sikerült egy tárgy, amiből van aláírásom, akkor újra fel kell vennem?

Figyelt kérdés
Szóval első évesként, van egy tárgy, amiből egyszer mentem vizsgázni, de az nem sikerült, viszont van belőle aláírásom. Ebben az esetben elég csak a vizsgakurzus-t felvennem és csak a következő vizsgaidőszakban kell jelentkezni a vizsgára? Vagy vizsgakurzusosként az órákra is be kell menni?

2014. febr. 13. 12:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy hova jársz, illetve hogy más szakakon hogy működik, de ELTE-matek szakon van előadás és gyakorlat. Gyakorlatból gyakorlati jegyet kapsz, előadásra vizsgajegyet. Vizsgázni csak akkor mehetsz, ha van (1-es től különböző) gyakjegyed. Ha a vizsga nem sikerül, akkor a gyakorlatot nem kell újra felvenni, csak a következő vizsgaidőszakban kell újra vizsgázni (illetve ha kötelező, akkor be kell járni előadásra).

Szóval én ezt úgy értelmezem, hogy van gyakjegyed (aláírásod) arról, hogy elvégezted, így nem kell azt újra végigjárni. Ami pedig nem sikerült, abból a következő félévben újra kell próbálkozni.

De ezt talán az oktatótól kellene megkérdezni...

2014. febr. 13. 13:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :-)
2014. febr. 13. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!