Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyibe kerül az idén az...

Mennyibe kerül az idén az emelt szintű érettségi annak, aki nem először érettségizik?

Figyelt kérdés

#érettségi #érettségi ára
2014. febr. 11. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem attól függ. Van már érettségi bizonyítványod?
2014. febr. 12. 00:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Van már érettségi bizonyítványom, ezt már 2010-ben megkaptam, csak javító vizsgát szeretnék tenni, hogy most egy másik egyetemre bejussak.

Ha most jól olvastam, az emelt szintű esetén 25.000 Ft/db a vizsgadíj.

Tehát már nem először érettségizek, úgyhogy valószínűleg ennyi lesz, ha jól tudom, a legelső ingyenes csak.

2014. febr. 12. 09:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Huszonötezernbe kerül egy tantárgy emelt szinten
2014. febr. 12. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, ha van érettségid, akkor 25 ezer.

(Merthogy nem először érettségizni másképp is lehet.)

Javítót nem tehetsz, csak ismétlőt vagy szintemelőt.

2014. febr. 12. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:
49%

Középszint: 15k

Emelt: 25k

2014. febr. 12. 17:10
 6/7 anonim ***** válasza:
hogyha én most nem érettségizek biológiából, akkor jövőre csinálhatok belőle emeltet? most vagyok végzős
2014. febr. 12. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Akármikor akármiből csinálhatsz érettségit, csak akkor már fizetős.

Amikor "kötelező", tehát 12. végén az az 5 tantárgy ingyenes (meg talán ha raksz előrehozottat vagy ha 5-nél többet vállalsz be 12. végén, de ezt nem merem 100% állítani, de valószínűnek tartom), 12. után már mindenképp fizetős, ha van tanulói jogviszonyod, ha nincs.

Tehát ha te idén érettségizel, de nem akarsz most emelt biológiát vagy már nem tudom mit írtál, akkor azt megcsinálhatod 1,2,3 vagy akárhány év múlva.

2014. febr. 12. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!