Modell Divatiskola vagy Jelky András? (BP)
hát nemtudom. így jelöltem:
1. modelldivat:
-ruhaipari technikus
2.Jelky:
-a,Divattervező.
-b,Textilműves
-----megint modelldivat:
-textilműves.
-női szabó, ( ezmár a gyüjtő rész)
3,8 az átlagom .48 pontos felvételit írtam.
Hát... Te tudod. Anno én is 3,8-as átlaggal mentem továbbtanulni! :) De a ModellDivatiskolába nem vettek fel. A Jelkybe voltam nyílt napon. Nekem nagyon nem tetszett...
Aztán máshol végeztem el ezt a képzést, de munkát ebben találni, nehezebb mint nyertes lottószelvényt találni az utcán. Ezt komolyan mondom. A legtöbb régi osztálytársam most ruha boltban dolgozik eladóként. :(
Sorry, nem akartam leoltani a lelkesedésed. De ebben a szakmában csak az rúg labdába akinek van elegendő tőkéje, hogy saját vállalkozást indítson.
Megjegyzem: ha otthon nem álltok egészen jó anyagi körülmények között, akkor az iskolai kiadások finanszírozása is megterhelő lesz a szüleidnek. Mindig kitalálnak valamit, hogy mit kell éppen bevinni...
micsoda? nem vettek fel téged a modelldivatba?
aztak..urva.
megkérdezhetem ez mikor volt? lehet mostle fogsz nézni, de kb a legalja a suli úgytudom.
mindenki szerint 3,8as átlaggal lazán felvesznek. most rendesen megilyedtem.
5 éve. Akkor pedig még volt színvonala az iskolának. Voltak rajzaim is, és rajzból mindig 5-ös voltam. De ez nem nagyon érdekelte őket.
Aztán a Budapesti Divatiskolában végeztem. Ott színvonalas volt az oktatás, csak estire kellett mennem és dolgoztam mellette. Horribilis összegek voltak amit ki kellett adni rajzfelszerelésekre (speciális rajzlapok, festékek, ecsetek), akkor a könyvek, aztán a varrás órákhoz is kellettek cuccok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!