Mik a vélemények a Számalk Szakközépiskola, Fotográfus képzéséről?
Figyelt kérdés
esetleg járt-e vagy jár-e oda valaki, és ha igen akkor milyenek a körülmények, az oktatás..
rengeteg féle iskolát néztem már, de sajnos eddig amiket találtam mindről csupa rosszat hallottam.
2014. febr. 9. 20:14
1/1 anonim válasza:
Ezzel a tantervvel (ilyen végzettségem van nekem is) sok jót nem is fogsz hallani, de ez jó eséllyel nem az iskola vagy a tanárok hibája. Akkor érdemes ebbe belevágnod, ha hajlandó vagy iskolaidőn kívül autodidakta módon is tanulni, utánajárni, fejlődni. Ha hajlandó vagy rászánni a következő 5-6 évet az életedből, amikor nincs hétvége, nincs fesztivál, nincs buli vagy ha igen ott is dolgozol, hogy összeszedd a pénzt a felszerelésed fejlesztésére és bele tudd ölni azt a 1,5-2M Ft-ot ami ahhoz kell, hogy ebből legalább minimális szinten meg tudj élni. Persze lehet másképp is, de nem érdemes, viszont arra jók ezek a képzések, hogy alázatra tanítsanak, a szakmával, a többiekkel szemben, időt adnak arra, hogy a fotós jellemfejlődésed végbemehessen, megtanulj kritizálni és elfogadni a kritikát, a magadévá tenni azt és fejlődni, ráadásul ugye a vállalkozásalapításhoz végzettség kell és ezzel az a kezedbe kerül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!