Az alábbi budapesti gimnáziumokban hogyan zajlanak, illetve kb meddig tartanak az angol szóbelik?
Madách Imre
Kölcsey Ferenc
Teleki Blanka
Szinyei Merse Pál
Xantus János
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat !! :)
Tanulj meg kérdezni, akkor biztos kapsz választ is!
Szóbeli felvételi meghallgatás,
szóbeli osztályozó vizsga,
szóbeli középszintű érettségi vizsga,
szóbeli emelt szintű érettségi vizsga,na vajh melyik érdekel?
:D :D :D szegényke! Most miért szenyózol? Van elég bajuk a nyolcadikosoknak! Már nem emlékszel, hogy izgultál?
Kölcseybe most lesz elősször, eddig nem volt. Xántusba elég hosszú írásbeli van, aki haladóra megy, annak szeriontem szóbeli is.
Kedvesem! Én már segítettem itt egy jópár diáknak felmérésben, kérdőív kitöltésben, statisztika készítésben, összehasonlító elemzésben is. Miért nekem kellene kitalálni, hogy mit szeretnél kérdezni?
A felvételin se kötekedj, mert jól nem vesznek fel.
A szóbelik általában két dologtól függnek:
- a neved kezdőbetűje: általában névsorban hívnak be, így lehet, hogy csak délután kerülsz bizottság elé.
- mennyire tudsz angolul: ha látják, hogy megbízható a tudásod, akár 5-6 perc alatt is szabadulhatsz.
Bizonyára lesz itt egy-egy olyan diák, aki ezen gimnáziumokba jár, és tud neked konkrétabban válaszolni.
De mindegyik iskola tart tájékoztatókat, vagy van beiskolázási felelőse, aki telefonon is tájékoztatást ad ( ha vidéki vagy és nem akarod mindet végig látogatni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!