Mikor kezdődik az egyetemes gólyatábor és hasonló kérdések?
Sziasztok, érdekelne ez az egyetemes gólyásdi. Na nem maga a buliról hanem egészen más oldalról. Én elég messze fogok otthonomtól egyetemre járni (pestre) cirka 300 km, szóval.
1, Kb mikor vannak a gólyatáborok? Rögtön Egyetem előtt?
2, Hány naposak?
3, Adnak szállást?
4, Ha viszonylag közel van a tanév kezdetéhez akkor érdemes már ilyenkor beszerezni az albérletet?
Ha még valakinek van valami fontosabb információja ilyen témában az szívesen meghallgatom.
1. Változó.
2. Változó.
3. Igen.
4. Nem.
1. Változó, de általában 1-2 héttel az iskolakezdés előtt.
2. Változó 3-7 nap általában.
3. Adnak, ha kifizeted a gólyatábor költségeit.
4. Egyénfüggő. Érdemes minél előbb elkezdeni albérletet keresni, de szerintem oda érdemes csak szeptember 1-től szerződni, fölösleges előbb.
Sok egyetem nem is abban a városban tartja a gólyatábort, ahol amúgy az egyetem van. Pl. lehet a suli budapesti, de a tábor a Balatonon van. Nálunk a messzebbről érkezők is simán eljöttek sok száz km-ről gólyatáborba, majd a végén haza is mentek.
Költözködni vonattal, busszal nehéz, akár albérletbe mész, akár koliba, ilyenkor nagy segítség ha a szüleid, vagy egy ismerős eltud vinni. (táborba fölösleges)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!