Közületek felvételizett valaki a kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium két tannyelvű szakára? Ha igen, akkor mik voltak ott? Nehéz volt?
Most egy kicsit megnyugodtam. Remélem így menni fog. nagyon sokat segítettél, köszi! :)
Téged felvettek?
Oh, sajnálom. Az én átlagom 5,0 a felvételim pedig 66 pontos lett. (magyar 46, matek 20...ezt elcsesztem eléggé..)
És mennyi volt tavaly a ponthatár? Túljelentkezés volt?
Komolyan? :O Hogyan? Most megcsillogtattál előttem egy kis reményt. :)
Csak azért vagyok egy kicsit csalódott, mert a harmadikként megjelölt helyemen, a fonyódi Mátyás Királyban már fölrakták a rangsort, mert oda nem kell szóbeli. 30 a képzési szám, és én 28. vagyok. Szóval az már tuti, hogy van iskolám, csak nem igazán oda akarok menni. (mondjuk aki a kicsit nem becsüli azt a nagyot nem érdemli). Tehát, oda is csak a 28. helyre kerültem be...
Akkor Munkácsyba? Huhh... majd jönnek oda a kaposvári Zrínyi Ilonából, ahol már 8.-ban középfokú nyelvvizsgájuk van a gyerekeknek.=semmi esély... Talán ha a 80%-ot elérném, akkor "talán bekerülnék". kb. 100 jelentkező van a két tanítási nyelvűre, az igazgató helyettes mondta. Hát, hnap lesz a "veszedelem", remélem menni fog...
És te hova jársz most iskolába?
Uh, pedig én már csak abban reménykedhetek. Egyébként egész jól ment. :)
Ha valami csoda folytán felvesznek, akkor megkeressük egymást? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!