A Ceglédi Kossuth Gimnáziumot vagy a Monori JAG-ot ajánljátok?
Szia :) Szerintem a JAG-ba menjél! A nyelvi ott nagyin jó, megéri, ha nyelveket akarsz tanulni, ráadásul a nyelvisek és a hatosztályosok kapják meg a legjobbfej tanárokat!
Hát én őszintén megmondom, hogy nem nagyon ismerem a ceglédi Kossuth-ot, de azt tudom, hogy a JAG-ba érdemes menni! Igazából az a lényeg, hogy hanyadikként vettek téged fel (szerintem jó pontszámod lett), mert ugye egyik-egyik tagozat (angol v német nyelvibe) 17-17 embert vesznek fel. Az a lényeg, hogy NE simába járjál! A nyelvvizsga érdekében nagyon segít, 10. végére középfokút is letehetsz az egyik nyelvből. A 0. az azért érdemes, mert ott a nyelvekbe húznak bele nagyon, a többi tantárgyat (töri, magyar matek stb..) csak épp annyira vannak óraszámaik, hogy szinten tartsák abból a tudásotokat. A JAG erős amugy (nyelviben és hatosztályosban). És csak akkoör menyjél, ha szorgalmasan tanulod a nyelveidet, és nem lustálkodsz! :)
Mindkettőt bejelöltem, és a Kossuthba vettek fel
0.évfolyamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!