Hogy van ez a felvételinél?
Most vagyok 12.es,a hónap közepéig le kell adni a jelentkezést,e több ismeretlen pont is van még ,amit nem értek:
-a nyelvvizsgám már megvan,de a bizonyítványom még nincs
-még nincsenek érettségi,utolsó év végi jegy eredményeim
-a többletpontokhoz sem tudok mit írni,mivel most igényeltem újra a hátrányos helyzetű igazolványt
ezeket meddig lehet módosítani?
és mi történik,ha a februári jelentkezésben ezek nem szerepelnek?attől még érvényes a jelentkezésem?
Szerintem nincs baj ezzel, mert február 15-ig ha jól tudom, csak a jelentkezés leadása a fontos, tehát amit mindenképp meg kell adnod, az az, hogy hova jelentkezel, minden más eredményt, dokumentumot, igazolást július 10-ig kell feltölteni.
Én is most jelentkezem, és nem tudok sok mindent megadni, csak a 11-es év végi eredményeim, mert magántanuló vagyok, és nemhogy év végi, még félévi jegyeim sincsenek, az érettségi is még ez után lesz, és a fogyatékosságomat igazoló papírt se biztos, hogy be tudom addig szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!